Reflektioner.

Har funderat lite och kommit fram till att följande småsaker irriterar mig;
- Smileys i sms och mail. Hatar dom. Det är den lates sätt att försöka dölja sin bristande språkbegåvning och sin bristande ambition till gott språkbruk. Försökte ett tag haka på trenden men lärde mig aldrig förstå mer än glad smiley och ledsen smiley. Till vad brukar man dessa två? Man kan ju lika gärna skriva att man är glad eller ledsen. Eller så beslutar man sig helt enkelt för att ringa eller ses öga mot öga. Enklare och betydligt trevligare, om ni frågar mig.
- Schemat nästa vecka. Det kommer i princip att vara fysiskt omöjligt att klara av veckan som kommer. Mentalt är det katastrof.
- Idioter i trafiken som misstar de vita markeringarna vid farthinder för övergångsställe eller uppmaning att lämna företräde. Kör inte bil om ni inte vet skillnaden eller ännu hellre, stanna hemma helt och hållet.
- Min vänstra hand. Den är som gjord för att spela oktaver och inget annat än oktaver.

Följande småsaker känns helt ok;
- Chokladpraliner. Syndigt gott.
- Övrigt syndigt och gott.
- Fåniga småleenden. Alltid lika roande.


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Anna. Tack för kommentaren. En liten fråga till, var köpte ni kvistlacken och vad kostade den? Blev det inte väldigt dyrt i slutändan?

2008-03-17 @ 08:35:02
URL: http://althea.bloggspace.se
Postat av: Jill Larsdotter Lyngøy

Hej Anna!

Tänkte på er den 15:e! Hur gick det på konserten?? Hade SÅ gärna velat vara på plats, men drygt 300 mil ToR blev i längsta laget...

Du är oerhört duktig på att uttrycka dig i ord måste jag säga. Dina texter är fångande, levande och med en ton av ironi in i mellan som verkligen smittar till skratt. Man vill inte sluta läsa.

En Stor Kram till dig & hoppas du får en fin påsk.

//Jill

2008-03-18 @ 16:19:58
URL: http://www.jill-asle.com
Postat av: ava.

ey.. det är dags för nya reflektioner..
hit me!

puss.

2008-04-24 @ 13:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0