Sikta och skjut.

Konsten att sjkuta skarpt.

Det är viktigt att hitta rätt vapen. Ju större och ju fler kulor man har desto troligare är det att man gör skada eller rent av dödar. Det är också viktigt hålla vapnet/vapnen i stridbart skick genom rätt skötsel. Det krävs att man manipulerar...förlåt, polerar sina vapen så att ingen smuts eller liknande gör att de missar målet.
När man väl hittat det önskade målet är det viktigt att sikta noga. Fundera över målets svaga sidor och förutse dem. Att sikta för att bara skada lite är meningslöst. Tänk om målet inte blir utslaget utan kan slå tillbaka? Sikta på centrum av målet, hjärtat. Detta är också det mest humana.
Nu kan man fråga sig varför man ska förstöra det höga nöjet av jakten genom att vara human? Det kan vara mer spännande och gement att skapa osäkerhet för målet om och när skottet ska komma. Detta görs enklast genom att rent fysiskt förflytta sig eller förflytta målet. Det är den enkla varianten. Den mer sofistikerade varianten är att rent känslomässigt göra målet osäkert. Man kan prova att närma sig målet, verka välvillig för att sedan skadskjuta på lämpligt ställe. Målet springer då sin väg ett tag men kommer snällt tillbaka om man visar sin vänsk....förlåt, välvilja, igen. Då är det dags för nästa sårande, men inte dödande skott.
När målet sprungit fram och tillbaka tillräckligt många gånger, och man inser att det är skadat och svagt, är det dags att samla sina trupper för ett sista avgörande skott.
Rakt i hjärtat.
Pang.
Död.

Äntligen har ovisshetens dimmor lättat.

I arla morgonstunden ser jag solen klä grönskan i ljus kostym. Fåglarna sjunger sina glada melodier och rosknopparna spricker daggstänkta ut till praktfulla röda kyssar igenom trädgården. Harmonin i naturen når sin fulländning och inget är vackrare, mer läkande än att lyssna till morgonens dämpade sommarskri.
Här sitter jag och andas. Här sitter jag och hämtar kraft.
Här sitter jag.
Här sitter Sveriges mest godtrogna idiot.

Vad är problemet?

Ja, det kan man fråga sig.
Svaret är enkelt; använd hjärnan.
Sluta leka idiotiska lekar och skjuta bort ansvarsfrågan genom antingen väloljad retorik eller blint förnekande. Ta ansvar och börja använda hjärnan. Lika enkelt som genialiskt.

RSS 2.0