Too much ass, too much information.

Vart jag mig än vänder så nog fasen ska det vara nån ung herre i övre tonåren som ska visa mig sin ända. Överallt dessa förbannade nedhasade byxor där halva arslet hänger ut. Vad är det för något? Jag förstår inte? Varför vill de visa sina randiga, prickiga, rutiga, färgglada, inte så färgglada kalsonger överallt? Eller är det så att vi ska vara glada och nöjda över att de faktiskt HAR kalsonger på sig i det ögonblicket Ghazaremsan exponeras?
Min far hade förmodligen gått fram till en eller annan av de unga herrarna och lämnat dem en slant och sagt "Här har du till ett par byxor i rätt storlek, stackars pojk!"
Det klagas vilt på alla tjejer som uppträder i minimala små klänningar och kjolar och ser så "slampiga" ut. Ja, det gör de förvisso. Det blir vidrigare och vidrigare med åren att se åk nio gå till skolavslutning. Man kunde tro att det vore utställning i Red light-district....men killarna är ju inte mycket bättre!!! Ändor, ändor, överallt ändor!!
Nu tänker säkert någon förnumstig människa kommentera detta och säga att jag behöver ju inte titta då. Men vart i hundan ska jag titta? Jag står som bäst i grönsaksdisken på Maxi för att införskaffa isbergssallad: ända. Vid trafikljusen försöker jag undvika att köra över en cyklist (för det får man tydligen inte enligt svensk lag..idiotiskt): ända. Har GeMulektion: ända. Sitter på ett café: ända. DRA UPP BYXORNA FÖR SATAN!
Nog om detta.
Igår var det midsommarafton, papps. Förbannat trevlig midsommarafton. Saknar dig. Varje dag.
Nähä du, nu tar vi lite frukost i det gröna va, papps?

RSS 2.0